miercuri, 5 octombrie 2022

Bătrânii Athonite. Profeții despre Ucraina și Rusia

 Într-o lume în care ecrane TV și computere continuă să transmită informații despre războaie local eși terorismul global, chiar vreau să găsesc un sprijin fiabil care să susțină dorința de bine pentru orice persoană normală. Mulți oameni primesc astfel de speranțe de către bătrânii Athonite. 

Acești părinți spirituali și-au dedicat viața pentru a salva omenirea din mizeria civilizației actuale. Uneori dau previziuni pentru viitor. Și unele dintre ele s-au împlinit deja. De exemplu, previziunile bătrânilor Athos despre prăbușirea URSS, făcută cu mult înainte de evenimentul tragic, au provocat surpriză și neîncredere. 

Cu toate acestea, acest pahar nu a trecut prin popoarele unei superputeri puternice. Sa scufundat în uitare. Să vedem ce vorbesc noii tați despre soarta lumii în viitorul apropiat. Observație preliminară Este necesar să observăm interesul incredibil al publicului actual pentru toate tipurile de profeții și predicții bazate pe clarvedere. 

Bătrânii Athonite atrag atenția multor oameni. Acestea sunt ascultate cu frică și speranță. Mai ales în ultima vreme. La urma urmei, criza politică, agravată de problemele economice, este deja vizibilă cu ochiul liber. Și nu numai în țările fostei URSS. Pe întreaga planetă există o scădere gravă a nivelului de trai al populației. Toată lumea simte asta pe portofel, ca să spunem așa. Din nefericire, cu acest interes plin de viață în profețiile Sfinților Soți, unele servicii specializate profită de ele însele. Acestea acoperă numele bătrânilor Athonite cu propriile lor echipamente de informare profund politizate. Acest lucru se face în vederea influențării formării opiniei publice cu privire la evenimentele care au loc. În plus față de voință, alți autori de materiale sunt incluse în această lucrare, dorind să atragă publicul la resursele lor. 

Prin urmare, separarea neghinei de semințele propagandei este destul de dificilă. Citirea acestor materiale este recomandată de suflet, încercând să înțeleagă conținutul lor din punctul de vedere al unei persoane care iubește întreaga omenire. Dar într-un alt mod, bătrânii Athonite, oameni profund religioși, nu pot raționa. Viziunea lor asupra lumii nu permite acest lucru. Predicții ale umanității și ale moralității Argumentele bătrânilor despre locul în care popoarele lumii se îndreaptă sub conducerea actualilor lideri sunt interesante. Paisie al Sfintei Treimi a spus de mult că credința adevărată se scurge. Preoții ei, dispuși Vitelul de aur, transformați-vă într-un instrument manipularea oamenilor. Ei fac bani pentru enoriași, dar nu poartă Cuvântul lui Dumnezeu suferinței. Vor veni momente când o persoană nu poate găsi un adăpost din ororile realității din Templul Sfânt. Acolo el a fost în masca învățăturii lui Hristos va inspira planuri diabolice pentru a arunca un accident de incendiu în creuzetul de război și de profit. Moralitatea va dispărea ca atare. Fiecare păcat este recunoscut drept normă. 

Vedem cu voi că acest lucru se întâmplă deja. La urma urmei, sodomia (Paisie a Sfintei) încerca să demonstreze acest lucru ca o ocupație acceptabilă pentru oameni. Și acest lucru nu se face numai de către autoritățile seculare ale unor țări. Ei sunt îngrijiți de preoți și de conducători ai confesiunilor. Bătrânii Athonite au acordat multă atenție în discursurile lor către setea de profit, cultivată în societatea modernă. 

Aceasta, după părerea lor, încearcă să-i ducă pe oameni departe de Dumnezeu. La urma urmei, străduindu-se mereu să primească tot mai mult fără să lucreze, popoarele trădează legămintele sfinte. Oamenii trebuie să se roage cu sârguință că Domnul îi va proteja de ispite. Nu există fericire în îmbogățirea materialului. Această idee este sugerată oamenilor să le transforme în bovine. Lăsați-i să uite de moralitate și de conștiință. Atunci va fi ușor să gestionați mulțimea. 

Stai în fața unui morcov măgari, va merge acolo unde va indica păstorul. Despre vremurile de sfârșit și Armaghedon Anomie, o abatere de la Dumnezeu, înșelăciune și avariția - este doar precursorul unei catastrofe teribile. Mulți și cu mare durere au vorbit despre viitorul Armaghedon. 

Puterea de stat va slăbi în țări. Ei se vor arunca în haos. Nu va fi nimeni care să oprească criminali, să pedepsească hoții și criminali. Și pentru a crește boabele, a produce produse, oamenii se vor opri, pentru că se întorc de la Dumnezeu. 

Multe popoare vor muri de foame. Nu va fi nimic de mâncat, nici un loc pentru a obține pâine. Și că Domnul a lasat să muncească, ei nu-și vor aminti. Noi tendințe dăunătoare vor lovi biserica. Oamenii vor asculta preoții care vorbesc în numele Antihristului.


Sursă: https://olnafu.com/dezvoltarea-spiritual%C4%83/100294-b%C4%83tr%C3%A2nii-athonite-profe%C8%9Bii-despre-ucraina-%C8%99i-rusia.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu