miercuri, 5 octombrie 2022

Noi profeții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Clarvăzătorul Max Gordeev, expert în tarot, dă verdictul final

 

 



  • Astrologul și clarvăzătorul ucrainean Max Gordeev a făcut recent previziuni despre drama din Ucraina.

    Când se va încheia conflictul armat dintre Rusia și Ucraina? Clarvăzătorul Max Gordeev a citit în cărți sfârșitul unuia dintre liderii celor două țări.

    Noi profeții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Clarvăzătorul Max Gordeev, expert în tarot, dă verdictul final

    Astrologul şi clarvăzătorul ucrainean Max Gordeev, expert în tarot, un specialist care se spune că nu greșește niciodată a făcut previziuni privind soarta războiului din Ucraina. Lucrurile arată bine pentru țara condusă de Volodimir Zekensky, întrucât specialistul spune că toată nebunia se va termina în favoarea Ucrainei.



    Cărțile de tarot i-au arătat faptul că mai durează două-trei luni până când se va instaura pacea, iar Vladimir Putin va fi trădat de apropiați. „În ceea ce privește victoria completă a Ucrainei, aceasta va veni, din păcate, peste trei ani. Atunci Crimeea, Donețk și Lugansk ne vor fi returnate complet”, spune astrologul.


    Moartea lui Putin nu va fi naturală

    Dacă unii experți au susținut de-a lungul timpului că Putin va dispărea curând de moarte naturală, clarvăzătorul ucrainean afirmă că sfârșitul liderului de la Kremlin va fi provocat de cineva din anturaj. Dar acest lucru va mai dura, pentru că „Va muri din cauza unui cuțit în spate din cauza oamenilor în care are încredere.

    Este foarte greu de spus când se întâmplă asta. Uneori mi se pare că va fi azi sau mâine, iar apoi înțeleg că Putin nu și-a îndeplinit misiunea, așa ca universul nu-i va da drumul. Dar sunt sigur ca asta se va întâmpla in viitorul apropiat – un an, maxim doi ani.

    Sunt sigur ca oamenii care l-au susținut pe Putin îl vor trăda foarte curând și spune: Întotdeauna am fost pentru Ucraina, am forțat…”, a spus Gordeev. Un alt lucru bun este faptul că Ucraina va reuși foarte repede să se pună pe picioare și să devină una dintre cele mai civilizate țări din Europa. „Deci, în ciuda cât de multă durere am avut, această situație va fi în favoarea țării”, a declarat, potrivit site-ului today.ua.


    sursa:

    https://retetesivedete.ro/noi-profetii-despre-razboiul-dintre-rusia-si-ucraina-clarvazatorul-max-gordeev-expert-in-tarot-da-verdictul-final.html


    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu