miercuri, 12 octombrie 2022

Carmen Harra, noi previziuni pentru finalul anului 2022. Ce se va întâmpla cu românii





Carmen Harra, vedeta cunoscută ca terapeut în Statele Unite ale Americii, anunță cum va fi finalul anului 2022, dar și ce se va întâmpla cu românii în această perioadă.  

Clarvăzătoarea explică, într-un video postat pe canalul său de Youtube, că în țara noastră vor avea din nou proteste, ba chiar unele uriașe.

”Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală” , a fost mesajul lui Carmen Harra.

Lumea, în anul 2023, potrivit lui Carmen Harra

Carmen Harra mai spune că întreaga lume, toate clasele sociale, vor suferi în anul 2023 din cauza crizei financiare, care este abia la început.

”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.


Sursa:

 https://www.gandul.ro/diverse/carmen-harra-noi-previziuni-pentru-finalul-anului-2022-ce-se-va-intampla-cu-romanii-19853229

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu