miercuri, 20 iulie 2011

Amintiri din viata anterioara

La ora actuala toata toata lumea stie de reincarnare si de amintiri din vietile anterioare. Dar in urma cu 20 de ani, cei care afirmau astfel de lucruri erau considerati nebuni. Asa i s-a intamplat si lui P. R. cand a inceput sa povesteasca intamplari si fapte petrecute cu mult timp inainte de nasterea sa. Intr-o zi au venit cei de la Salvare, l-au bagat in camasa de forta fara nici un cuvant si l-au internat. A urmat o perioada cumplita in care i se faceau sedative si era efectiv o leguma.

“Singurul lucru pe care puteam sa-l fac era sa visez. Si visam atat de mult, ca eram epuizat. Si vise frumoase si cosmaruri, de toate”.

Apoi, cand s-a trezit, toata lumea se purta nemaipomenit cu el. I-au facut externarea si pe fisa medicala i-au scris ca e vindecat.

“Nu stiu ce anume mi-au facut, dar dupa ce am iesit din spital nu mai aveam nici o amintire din cele de dinainte. Nici macar amintiri din copilarie, nu mai aveam...”

“Avea o privire rea si-mi dadea o senzatie stranie”

De puterea telepatilor s-au folosit toate serviciile secrete. Rusii si americanii, cel putin, au creat adevarate scoli pentru dezvoltarea acestei capacitati. Si totul pentru a afla planurile inamicului. Domnul M. G. a fost mereu o persoana deosebita.

“Daca ma gandeam intens la cineva anume, puteam sa-i transmit unele ganduri. Imi era mai usor daca aveam si o fotografie a persoanei respective si era de preferat una recenta, pentru ca altfel pierdeam foarte multa energie, eram complet epuizat... O data, un prieten, mi-a aratat fotografia unui barbat si m-a rugat sa-i transmit niste ganduri. Sustinea ca e un prieten de-al lui si ca vrea sa-i faca o farsa... Nu-mi placea barbatul din poza. Avea o privirea rea si-mi dadea o senzatie stranie, de teama. Cu toate astea era ceva care ma si atragea, asa ca am cedat insistentelor lui...”

Ulterior M. G. avea sa afle ca persoana din fotografie este unul din instructorii de paranormal ai Securitatii. Prietenul sau se dusese la Securitate si le vorbise despre darul sau telepatic, iar transmiterea gandurilor a fost testul la care M. G. fusese supus. Nu vrea sa dea informatii despre localizarea taberelor de antrenament prin care a fost dus si nici despre misiunile pe care le-a indeplinit. Sustine ca structura sa energetica a fost astfel codificata incit sa se autodistruga in clipa in care ar da nume si locatii.

Mosmoane pentru vrajitoare

I. B. face parte dintr-o familie in care toate femeile au fost descantatoare. Tainele descantecelor se transmite mereu de la o generatie la alta, impreuna cu un juramant. Acela de a nu le cere nimic special oamenilor care vin cu diverse probleme.

“Fiecare da ce are si cit are. Matusa mea a incalcat regula asta si si-a pierdut toate puterile, dintr-o data... Eu stiu sa descant de la varsta de 5 ani, cand ma lua bunica cu ea prin sat ca sa invat. La 18 ani, veneau la mine oamenii din cateva sate si chiar si de la oras. 

“Veneau si Militienii din sat si ne amenintau sa incetam cu escrocheriile ca altfel nu o sa ne fie bine, ca deja ne-au facut dosar penal, ca ne-au facut informare si la securitate etc...”

Problemele lui I. B. au aparut prin 1984, cand avea 36 de ani.

“Am inceput sa am, regulat, niste dureri de burta cumplite. Am incercat leacuri de-ale noastre, dar degeaba. Am fost si la medici, am facut analize, dar fara nici un rost. Din punct de vedere clinic eram perfect sanatoasa. Am fost si pe la alte babe descantatoare, dar tot degeaba: la fiecare 3 zile, fix la ora 11, durerile ma luau si ma tineau o ora. Apoi dispareau brusc, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic”.

Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, cei care veneau la ea sa ii ceara ajutorul acuzau diverse simptome: ba dureri in diverse zone ale corpului, ba varsaturi, ba cosmaruri. Treptat nu i-a mai calcat nimeni in casa. Si atunci au inceput sa-i moara vecinii si rudele mai indepartate. A constatat ca in clipa in care patrunde in casa simte o apasare ciudata pe piept si i se inchid ochii, ca-i dispare brusc dorinta de a mai face ceva, de a se gandi la viitorul sau.

“Mi-am dat seama ca nu-i lucru curat si ca cineva mi-a facut mosmoane, asa ca am inceput tot felul de ritualuri de curatare. Am pus si oglinzi la toate geamurile, cu fata lipita de geami pana la urma a fost ceva mai bine. Numai ca nu am aflat niciodata cine ne-a facut vraji...”

Copii cu puteri deosebite

Miruna S. are 24 de ani si amintiri cit pentru cateva vieti. S-a nascut cu darul hipnozei si poate hipnotiza in cateva minute pe oricine. Dar a avut si necazuri din cauza puterii sale. Spune ca avea aproape 6 ani cand parintii au dus-o la o gradinita speciala si i-au spus ca o vor lua de acolo peste cateva zile. Fetita nu a spus nimic si s-a integrat perfect in grupa.

“Imi amintesc ca toata lumea se juca de-a ghicitul cartilor si obiectelor. Oamenii mari ascundeau diverse obiecte, iar copiii trebuiau sa le ghiceasca. Am vazut atunci o gramada de copii care aveau lipite de corp linguri, monede, cutii metalice. Eu nu puteam face asa ceva, dar ma puneau sa le ordon diverse lucruri si toti faceau ce le spuneam eu. Intr-un fel eram constienta ca sunt diferita de ceilalti, dar eram mult prea mica pentru a realiza ce puteri aveam. Dar ma distram de fiecare data cand vedeam ca lumea face ce vreau eu...”.

Singura problema a Mirunei era ca, in afara orelor de joaca, trebuia sa stea inchisa intr-o camera blindata, plina de oglinzi, in care i se puneau diferite melodii si sunete care o enervau.

“Acum stiu ca nimic nu era intamplator. Ca daca vrei sa scoti la suprafata energiile ascunse din fiecare om, trebuie sa-l enervezi foarte tare, sa-l faci sa-i creasca, in mod natural, concentratia de adrenalina...”

La ora actuala Miruna are un cabinet de psiho-terapie.

Constructii ciudate pentru influentarea mentalului

S. N. este de profesie arhitect si este pasionat de constructiile antice si de... energetica. In felul acesta a aflat ca diversele structuri arhitecturale pot influenta mentalul omenesc.

“Asa se explica si efectul de piramida, dar <specialistii> nu vor sa accepte o astfel de explicatie, din pacate”.

A anuntat conducerea de partid si de stat despre descoperirea sa dar, in loc de felicitari si bani a fost mutat disciplinar intr-un orasel din nord si i s-a interzis categoric sa mai pomenesasca ceva despre “descoperirea sa nebuneasca” sub amenintarea ca i se va ridica definitiv dreptul de practica. In apartamentul  pe care l-a primit o data cu mutarea, se petreceau lucruri stranii.

“Auzeam mereu voci, rasete infundate, chicoteli sau urlete. Am cautat peste tot, crezind ca zgomotele sunt inregistrate pe banda magnetica si ca vor sa ma innebuneasca, dar nu am gasit nimic. Bizar era ca uneori imi aminteam lucruri pe care eram convins ca nu le facusem niciodata. Incepeam sa cred ca sunt pe cale sa innebunesc”.

Atunci s-a intilnit domnul S. N. cu o femeie intre doua varste, care i-a spus de existenta paranormalilor din Securitate.

“Afirma ca in oras sunt 8 paranormali si ca au <grija> de persoanele care pun in pericol regimul. dar eu nu ma stiam vinovat cu nimic...”. Abia dupa 1990, cand a avut acces la planurile de urbanizare a Bucurestiului, a realizat S. N. ce se intamplase in realitate. “Atunci am inteles de ce era musai sa se darime unele cladiri si de ce se construiau altele. Pentru ca structurile arhitecturale erau concepute astfel incit sa influenteze psihicul uman. Eu descoperisem intamplator asta si deci eram un potential dusman...”

Valentina Popescu

preluare de pe: http://www.secretelefemeilor.ro/amintiri-din-viata-anterioara.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu