miercuri, 13 iulie 2011

PROFETII despre MISIUNEA SPIRITUALA A ROMANIEI

    In data de 7 ianuarie 1992, preotul Ioan Alexandru (crestin-ortodox) a fost rapit cu duhul de catre Fecioara Maria, în timp ce se ruga în casa unor credinciosi din Brasov. Iata mesajul pe care Tatal Ceresc i l-a revelat:
    Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PAMANT, IN ROMANIA. De asemenea, sfintii Ilie, Enoh si apostolul Ioan Evanghelistul sunt reîncarnati în aceeasi tara, ce are o misiune spirituala deosebita. Ilie si Enoh vor trai în trup doar 33 de ani si 6 luni - pîna la sfarsitul lumii actuale - atat cat a trait si IISUS pe Pamant; ei vor fi martirizati în Romania, in fata catedralei Noului Ierusalim, construita pe locul unde a fost Pomul Vietii si al Cunoasterii. Sfantul Ioan va ramane pe Pamant si propovaduiasca adevarata credinta: Cultul Hristofil, Evanghelia de Foc viu Dumnezeiesc.
    CEI TREI SFINTI IMPREUNA CU IISUS, PRINTUL CEL DIN VEAC, VOR PROPOVADUI globului întreg ADEVARUL CEL DUMNEZEIESC, ca lumea sa cunoasca astfel ca toate se schimba pe fata Pamîntului.
    Acest lucru se va petrece în marturia tuturor apostolilor ce vor fi formati în 3 zile si 3 nopti (72 de ore). Toate popoarele vor cunoaste Adevarul si multi se vor crestina prin Cultul Hristofil.
    Veti vedea pe cerul Romaniei un film dat de Dumnezeire, în care se va arata fugitiv facerea planetei si a omului, apoi toate evenimentele biblice, însotite de o explicatie justa, pentru a elimina astfel toate ratacirile (sectelor) facute pîna acum. OAMENII VOR CUNOASTE PURUL ADEVAR DIRECT DIN SURSA DUMNEZEIASCA. Acest film, transmis pe bolta cereasca de deasupra Noului Ierusalim Pamintesc, va fi redat tuturor tarilor. Doua milioane de romani vor fi facuti apostoli prin primirea Harului Sfant de la cei 7 patriarhi, prin cele 7 sfinte taine. SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBARI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFANT, Care e persoana fizica.
    Nu vor mai fi partide politice. Dupa terminarea recensamîntului va veni la putere UN NOU GUVERN. La conducerea tarii va fi ales un mic grup de oameni, priceputi si binevoitori. Toti romanii vor fi transformati prin Har si abundenta, vor fi adusi sa cunoasca o noua forma de traire Dumnezeiasca.
    VA FI O SELECTIE INTRE ALTRUISTI SI EGOISTI.
    UN FLUID DIVIN VA ACOPERI PAMINTUL.
    Romania se va transforma într-o gradina minunata, iar natura îi va fi prielnica.
    Nu se cer matanii si nici credinta oarba, ci SINCERITATE si OMENIE (BUNAVOINTA). Nu se cere sa traiti în sfintenie - fanatism religios - în pustnicie sau în paduri.
    VINE DUHUL SFANT SA CENZUREZE VIATA OAMENILOR DIN ROMANIA.
Toti nelegiuitii vor fi trazniti, fulgerati. Toate bisericile si lacasurile vor fi cenzurate si cele necorespunzatoare vor fi demolate, cu tot respectul cuvenit. Vor fi zidite biserici frumoase, cu cele mai minunate materiale provenite direct din cosmos. Inainte de Judecata de Apoi, pe fata Pamîntului va fi o expozitie de lacasuri sfinte închinate Dumnezeirii. Aproape ca vor fi mai multe sfinte biserici, decît case de locuit, fiindca toti sfintii din Cer au cerut în genunchi lui IISUS sa dea suflet si generozitate oamenilor care sunt bogati si au posibilitati, sa doneze romanilor toate cele necesare construirii de biserici în apropierea resedintei Dumnezeirii - catedrala Noului Ierusalim Pamintesc din Bucuresti, ce va fi demna si minunata.
    SE TERMINA VIATA PAMINTEASCA PACATOASA SI INCEPE CEA SFANTA, DIVINA, ETERNA.
    TOATE POPOARELE URMEAZA SA VADA O VIATA EXEMPLARA IN ROMANIA, TARA CARE VA FI CONDUSA DE SFINTII VENITI DIN CER IN TRUPURI OBISNUITE: ILIE, ENOH SI IOAN EVANGHELISTUL. EI VOR FACE TOATE RETUSURILE NECESARE fara despotism, dar si FARA MILA, deoarece sunt acum "oameni" care mentin functii prin care opresc bunul mers al tarii.
Pina la mila oamenilor, ingerii vor aduce materiale din cosmos - metale nobile necunoscute - pentru construirea Noului Ierusalim Pamintesc.
    IN CEL MAI SCURT TIMP, ROMANIA VA FI CEA MAI BOGATA TARA DE PE SUPRAFATA PAMINTULUI, aducindu-se aici sute si mii de vagoane cu metale nobile, incit in Romania va fi Banca Internationala a globului pamintesc, de unde se vor emite banii in viitor. Moneda internationala va fi impusa tuturor si va avea 100 de grame de aur; se va numi "Cezarul"; fiecare moneda nationala va avea 10 grame de aur si va fi universal valabila. Toti vor munci cu placere si vor cistiga dupa merit, vor avea o viata binecuvintata de bunul Dumnezeu.
 POPORUL ROMAN VA FI REEDUCAT SI, IN MIJLOCUL ACESTUI POPOR MINUNAT, VA FI RESEDINTA DUMNEZEIRII. VA FI RAIUL PE PAMINT IN ROMANIA. SI, din nou, pe PAMINTUL ROMANESC AL RAIULUI lui Adam si Eva, pe locul unde a fost Pomul Cunoasterii Binelui si raului, se va sadi un pom care va creste de 100 de ori mai repede decit cresc pomii obisnuiti, care va fi ca acela de la inceput. AICI SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI SI SE VOR BOTEZA TOATE POPOARELE IN LUMINA.
    CEI TREI SFINTI DIN CER AU VENIT IMPREUNA CU PREOTUL CEL DIN VEAC MELCHISEDEC, CARE E DUMNEZEU SPIRITUL SFANT, pe Care nu L-ati cunoscut pina acum, dar despre Care e scris in Sfanta Scriptura (vezi, de exemplu, la Ioan, cap. 14, Fagaduinta Duhului Sfant). EL E FARA TATA, FARA MAMA, FARA SPITA DE NEAM OMENESC, CU TRUP IDENTIC CA AL LUI IISUS HRISTOS. Deci DUMNEZEU SPIRITUL SFANT ESTE PREOTUL CEL DIN VEAC, Caruia Eu, Tatal Ceresc, I-am format un trup din Foc Viu Dumnezeiesc, prin Cuvint; este Cel Care, la majoratul Lui (30 de ani), mergind in cetatea Salemului (actualul Ierusalim), a fost proclamat de popor Patriarh si Imparat; El este Cel Care a stat o vreme pe Pamint si apoi S-a urcat in Ceruri.
    DUMNEZEU SPIRITUL SFANT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS, SI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMINT, ca sa ajute la refacerea cultului sfant redresat de Mine, Dumnezeu Tatal, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele doua culte care sunt mai apropiate de Adevar: ortodox si catolic.
    TOTI VOR CUNOASTE ADEVARUL VAZIND FILMUL (AKASHIC) DE DEASUPRA ROMANIEI, CARE VA DURA 3 ANI SI 6 LUNI, TRANSMIS ZILNIC DE LA ORA 3 LA 7 SEARA.
    In Romania vor veni oameni din toate tarile sa vada minunile de pe bolta cereasca.
    DEASUPRA ROMANIEI VA FI FACUTA SI JUDECATA DE APOI.
    Va fi un santier lucrativ: TOTUL SE VA SCHIMBA RADICAL IN ROMANIA CATRE O FORMA IDEALA, PARADISIACA.
    VOR AVEA LOC SCHIMBARI FULGERATOARE, atit la nivel national, cit si la nivel mondial.
    SFANTUL DUH - ca persoana fizica - si cei trei sfinti vor face in 7 ani cele 7 sfinte taine fara de greseli, caci vor primi de la Mine, Tatal lor, darul de infailibilitate, pentru a sluji fara de pacat si fara de greseala.
    Acest mare dar Ei il primesc si-l vor transmite unor 7 persoane mari, importante, care vor avea de la Mine dezlegarea de a ierta toate pacatele, astfel incit NICI UN OM DIN LUME (care nu a acceptat semnul fiarei si care-si va dori sincer Mantuirea) NU VA RAMINE NEMANTUIT, NEDEZLEGAT, NESFINTIT SI NEMILUIT! Iata ce mila mare va vine prin acesti Oameni chemati cu o misiune Dumnezeiasca !
 Conducerea se va schimba. Bolnavii se vor vindeca. In Romania va fi laboratorul Akashic; pe bolta voastra cereasca lumea va vedea lucruri minunate. Satanistii si sectantii vor fi desfigurati, iar sefii lor trimisi in iadul vesnic. SATANISTII VOR FI LUATI PRIN VAZDUH SI ARSI DEASUPRA NOULUI IERUSALIM, IN VAZUL TUTUROR.
    In Romania va fi abundenta mare; aceasta tara apartine doar lui Dumnezeu. Sa nu mai rivneasca alte popoare pamintul romanesc!
    AMERICA VA FI DISTRUSA. Anglia face spiritism cu demonii… Rusii vor avea incercari grele, dar le vor trece si se vor crestina. Chinezii vor lua si vor lucra Siberia. Nu vor mai fi popoare subjugate.
    OMENIREA SE VA CORECTA, DACA NU DE BUNAVOIE, CEL PUTIN DE NEVOIE.
    Cultul Hristofil va fi prezentat 6 luni spre cunoasterea romanilor. Celelalte popoare vor lua sa studieze Evanghelia de Foc timp de 3 ani. Evanghelia de Foc va fi cunoscuta de toata lumea, in doua editii: una pentru initiati si una pentru poporul simplu; si de tot cosmosul (alte civilizatii, lumi paralele) dupa Judecata de Apoi.
    Cit de curind, forma ideala de traire va reveni pe Pamint.
    Perversiunile si curvia vor fi inlaturate.
    Fiecare trup omenesc este un templu al lui Dumnezeu.
    Fiecare preot care slujeste sincer Sfanta Liturghie si Sfintele Taine este un altar dumnezeiesc.
    Vietuirea pe fata Pamintului va mai dura 30 de ani (pina in 2022). Pina atunci TOATE NEDREPTATILE VOR FI CURMATE.
    Timp de 3 ani si 6 luni - cit va dura filmul de deasupra Noului Ierusalim din Romania - vor fi pe fata Pamintului perturbari si incercari nedorite, dar apoi va veni pacea.
    IISUS HRISTOS, ILIE, ENOH si apostolul IOAN Evanghelistul, PRIN FLACARILE FOCULUI DE LA NOUL IERUSALIM, VA VOR VORBI 3 ZILE SI 3 NOPTI, IN MARTURIA TUTUROR OAMENILOR CARE VOR FI ADUSI PE CALEA AERULUI DE CATRE DUHUL SFANT SA AUDA SI SA CREADA TOATE CELE CE URMEAZA SA SE INFAPTUIASCA FULGERATOR PE FATA PAMINTULUI.
    Dupa aceste 3 zile si 3 nopti, cei trei sfinti vor face o liturghie intreita. Din slava cereasca vor veni la acel altar improvizat la Noul Ierusalim copilul Iisus si prunca Fecioara Maria, care vor ramine in mijlocul poporului omenesc spre a ajuta pe toata lumea sa cunoasca mila dumnezeiasca, sa se vindece, sa se corecteze si sa perfectioneze toate lucrurile care trebuie sa intre in eternitate. Deci, CEEA CE NU S-A PUTUT FACE PINA ACUM CU TOATE MIJLOACELE DE CARE DISPUN OAMENII, SE VA FACE CU AJUTORUL CEL DUMNEZEIESC.
Pentru reusita acestei schimbari- de la o forma neputincioasa a fetei Pamintului la o forma ideala - va daruiesc 3 trofee sfinte: BASTONUL LUI AARON, CRUCEA LUI IEZECHIEL si CORNUL DE AUR al lui SAMUIL, CU CARE SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI si prin care omenirea va primi tot ajutorul cel sfant si dumnezeiesc de care are nevoie.
    Nu numai oamenii, ci si intreaga natura - impreuna cu pasarile si animalele - se vor schimba dupa nevoile cerute de OM; climatul va fi temperat; acolo unde conditiile de viata sunt aspre, cu bastonul lui Aaron se va da o binecuvintare sa se incalzeasca, sau sa se raceasca vremea, dupa necesitati.
    Ghetarii de la poli se vor dezgheta datorita vulcanilor, astfel ca oamenii vor putea locui atit la polul Nord, cit si la polul Sud. Apa va creste ca volum; unele zone vor fi pentru totdeauna acoperite de ape. Scoarta Pamintului trebuie sa se aseze corect pentru a intra in eternitate fara perturbarile de acum. De aceea, vor veni foarte multe cutremure, iar vulcanii vor schimba mult infatisarea lumii.
    Deoarece lumea dezorientata nu poate sa creada ca VA VENI RAIUL PE PAMINT, demonstrativ, MAI INTII ROMANIA, UNDE AU REVENIT IISUS HRISTOS SI SFINTII DIN CER, VA FI PRIMA SCHIMBATA, de la forma deficitara in care se afla acum, LA O FORMA IDEALA.
    Tot ce lipseste Romaniei va fi adus din cosmos de catre Sfintii Ingeri impreuna cu cei 3 sfinti si cu inca 100 de miliarde de Sfinti Ingeri din ceata a zecea cereasca, care cunosc toate preocuparile necesare pe lume pentru a transforma fiecare colt de pe Terra. Vor fi aduse cele mai minunate plante, animale si culturi din cosmos. Recolta va fi bogata. Din materiile prime aduse se vor construi lucrari pentru cultul Sfant, dar si pentru uz lumesc, la o forma atit de frumoasa incit sa ramina in muzeul eternitatii.
    INCEPIND DIN MOMENTUL CIND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE IN ROMANIA, DUHUL SFANT VA INCEPE SA CENZUREZE VIATA DE PE PAMINT, si toate ambitiile ori faptele negative vor fi retusate fara voia oamenilor. O mare parte din cei care nu se incadreaza in Legea Mea Dumnezeiasca si traiesc prin ispita pacatelor o viata degradanta din toate punctele de vedere sunt programati sa paraseasca viata in trup si sa treaca in eterna durere (iad). Ramin numai oamenii care au o conduita demna, umanitara, care au atasament fata de Legea Mea Dumnezeiasca. Acestia care ramin dupa TRIEREA care se va face vor fi oameni care vor lucra la RAIUL CEL PAMINTESC, impreuna cu Sfintii Ingeri, si intreaga fata a planetei se va schimba.
preluare de pe: http://www.horusra.com/pag/profetii.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu