vineri, 29 iulie 2011

Profetii descifrate in Biblie

  
“Ceea ce vad este infricosator...” 

Unul dintre profetii recenti pe care Dumnezeu i-a folosit ca sol al sau a fost Papa Pius al X-lea, care, la inceputul secolului nostru a avut o viziune. In timpul unei audiente, cei prezenti au vazut cum suveranului pontif  i-a cazut capul in piept si a dormit. Dupa cateva minute, parintele s-a trezit si a strigat: '

“Ceea ce vad este infricosator. Eu voi fi sau va fi succesorul meu? Ceea ce este sigur este ca Papa va parasi Roma si pentru a iesi din Vatican va trebui sa treaca peste cadavrele preotilor sai“.

Aceeasi viziune a avut-o, cu multe secole in urma, un calugar irlandez, Malachie, care spunea ca:

“Orasul celor sapte coline va fi distrus, iar teribilul judecator isi va judeca poporul. In aceasta dezolare suprema a lumii, Petre al II-lea va fi ultimul Pontif.”

Ceea ce se intampla insa ca urmare a descifrarii unora din profetii, va duce la implinirea voiei Domnului. In timp ce puternicele stata ale lumii se inarmeaza pentru a trece mai bine si in mai siguranta peste profetii- constienti fiind toti ca nu se pot opune vointei Divine – aceasta cursa a inarmarilor nu face decat sa apropie si mai repede Armaghedonul. Toti Papii care au avut acces la scrierile sfante pastrate in mare secret in arhivele Vaticanului, au ajuns la concluzia ca sfarsitul lumii va fi in anul 7500 de la nasterea lui Adam.

Unii au calculat si au pus semnul echivalentei intre anul 2000 si anul in care va veni sfarsitul lumii, fara sa tina cont de faptul ca anii biblici sunt altfel decat cei omenesti. Mai mult, toti asteapta un sfarsit violent al lumii, un sfarsit general in care sa curga mult sange si sa moara multi oameni. Putini sunt cei care accepta ca sfarsitul poate fi o trecere practic neobservata de la o conducere laica inspre una bisericeasca, in care preotii sa aiba un cuvant greu de spus.  



Fiara iesita din adancuri 

Apocalipsa Sfantului Evanghelist Ioan precizeaza ca sfarsitul va veni atunci cand Satan va fi dezlegat si “aceasta se va intampla la sfarsitul miilor de ani...”

De ce toti au fost loviti de psihoza anilor 2000, e o intrebare la care nu noi vom raspunde. Asa a fost si asa va fi la fiecare sfarsit de mileniu. Pacatele oamenilor ii va face pe acestia sa se teama mereu de ziua maniei Domnului si sa vada in fiecare eveniment normal o pedeapsa divina. Toti uita un lucru si nici macar preotii nu-l precizeaza si nu-i acorda atentia care ar trebui. Dumnezeu nu vrea distrugerea pacatosilor ci indreptarea lor, pentru ca daca oamenii si-au intors dintotdeauna fata de la Dumnezeu, El, in mare bunatatea Sa nu si-a intors niciodata privirea de la oameni.

Profetiile spun ca dupa ce va prelua puterea lumii, Antihristul va avea 3 ani si jumatate la dispozitie pentru a transforma lumea asta intr-o lume inchinatoare lui Satan. Doar ca, la sfarsitul acestei perioade, Dumnezeu il va lovi cumplit si pe el si pe toti cei ce-l vor proslavi. Textele vorbesc si despre faptul ca Tatal ceresc va pedepsi nu doar popoarele ci si anumite osti ingeresti care se vor razvrati impotriva vointei sale. Iar cel care il va infrange pe cel Rau si armatele sale, va fi insusi Iisus, dupa care lumea va fi crestinata in intregime.

Se arata de catre unii cercetatori ca ridicarea din adancuri a Fiarei a inceput o data cu Revolutia bolsevica si a fost continuata de cele doua razboaie mondiale. “Fiara pe care ai vazut-o era, nu mai este, se va ridica din adanc si se va duce la pierzare.”

Multi au incercat sa arate ca Fiara pomenita in scrierile sfante este Rusia. Iezechiel insusi, mare profet evreu a aratat ca marele adversar al lui Hristos va fi “Regele lui Ros“. Apoi, tot el, a mai spus:

”In anii de pe urma vei veni in tara izbavita de sabie, ai carei locuitori au fost adunati dintr-o multime de popoare in muntii lui Israel, care au fost mult timp pustiiti... Si tu te vei ridica, cum se ridica furtuna si te vei duce ca norul, ca sa acoperi tara, tu si toata oastea ta si multe popoare impreuna cu tine“.

Inca din antichitate era cunoscuta etimologia cuvantului “rus”, asa fiind numit poporul care traia pe teritoriul statului Urartu. O serie de regi ai acelui popor au purtat numele de “Rusa”. Denumirea de <Rusia> a venit mult mai tarziu, de la ramura rasariteana a slavilor care mai erau numiti si <muscali>, adica <neamul cel plavit> (blonzi roscati). 



Dimitrie Cantemir despre sfarsitul lumii 

Unul dintre cei care au fost preocupati de sfarsitul lumii a fost marele nostru carturar, Dimitrie Cantemir, care scrie despre sfarsitul Lumii...”...interpretii Curanului si al prezicerilor de acest fel spun, de comun acord, ca la sfarsitul lumii, statul otoman si celelalte regiuni vor fi subjugate si nimicate de arma si puterea unui popor nordic pe care ei il numesc <Beniasfer>, care cuvant in limba evraica are o dubla semnificatie: <ben>, campanii, polcuri, ostiri; iarasi <asfer> la singular inseamna blond sau roscovan, de la care nume au obiceiul de a numi poporul Sicalab, adica slav, <fii ai campaniilor, ostirii si polcurilor> sau <fii ai poporului roscovan sau blond>. De aceea nu exista printre turci si aproape printre toti muhamedanii invatat sau neinvatat care dupa aceasta veche traditie a inaintasilor sa nu afirme si sa nu creada ca statul otoman si impreuna cu el toata latura muhamedana si va subjugata si doborata de un popor blond sau roscovan, pe care unii dintre ei il talcuiesc ca este poporul rus sau moscovit. Iar cand armele acestui popor vor ajunge de la Roma pana la Damasc, atunci, zic ei, va fi sfarsitul lumii. “.

Din pacate, Cantemir nu a putut cati pana la capat profetia, el crezand ca poporul rus ii va invinge pe turci atunci. Drept pentru care s-a aliat cu Petru I impotriva armatelor turcesti. Urmarea o stim cu totii: sfarsitul lumii nu a avut loc atunci iar Cantemir a trebuit sa traiasca restul vietii in exil, la curtea tarului. In aceste conditii, desi unii cred ca au descoperit codul secret de catire al Bibliei, sfarsitul lumii va veni nu atunci cand vor dori oamenii ci cand va hotara Dumnezeu ca e timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu