luni, 1 august 2011

Apocalipsa din 2012, adeverită de extratereştri?

Prezicerea sfârşitului lumii şi teoriile despre cum acesta va avea loc se află pe mai mult de două milioane de site-uri, iar cel mai nou dintre ele susţine că planeta noastră va fi distrusă de o planetă, numită Nibiru.  Cei care aduc argumente în sprijinul acestei teorii spun că planeta Nibiru se află la marginea sistemului nostru solar, însă se va desprinde de axa ei şi va distruge Pământul, în 2012 .Prezicerea sfârşitului lumii şi teoriile despre cum acesta va avea loc se află pe mai mult de două milioane de site-uri, iar cel mai nou dintre ele susţine că planeta noastră va fi distrusă de o planetă, numită Nibiru.

Cei care aduc argumente în sprijinul acestei teorii spun că planeta Nibiru se află la marginea sistemului nostru solar, însă se va desprinde de axa ei şi va distruge Pământul, în 2012 .

Această idee a apărut pentru prima dată în 1995, iar Nancy Lieder a fost cea care a lansat-o. Femeia pretinde că ar putea să vorbească cu extratereştrii din sistemul stelar Zeta Reticuli, care îi trimit mesaje. Pe site-ul ei, femeia a scris că a fost avertizată că planeta va avea un sfârşit apocaliptic. Deşi iniţial dezastrul a fost programat pentru anul 2003, adepţii acestei teorii au reînnoit data şi consideră că anul 2012 va fi cel în care omenirea îşi va găsi sfârşitul. Pentru ca isteria să fie şi mai mare, s-a observat că această previziune coincide cu cea lăsată de calendarul mayaş. În plus, se pare că această planetă, Nibiru, ar fi fost descrisă de sumerieni ca fiind a 12-a planetă din sistemul nostru solar, motive care dovedesc adevărul teoriilor apocaliptice în viziunea susţinătorilor.

Problema este că există foarte mulţi creduli, iar cercetătorii de la NASA au început să-şi ridice semne de întrebare privind numărul mare al adepţilor apocalipsei. Astronomul NASA, David Morrison, spune că a fost şocat de fenomenul Apocalipsei: “Nu trece zi fără să citesc sau să primesc mesaje de la oameni care se gândesc să îşi ia viaţa pentru că le este teamă de un sfârşit iminent”, potrivit opiniatimisoarei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu