luni, 1 august 2011

"Extraterestrii chiar exista". Un specialist NASA vine cu dovezi

PDFImprimareEmail
extraterestri.Am dovezi ca exista extraterestri". Este afirmatia unui reprezentant NASA, dr. Richard Hoover, care sustine ca a descoperit ramasitele unora dintre ei in meteoriti.
    Mai exact este vorba de mici fosile ale unor bacterii extraterestre gasite in meteoritii care s-au prabusit pe Terra.

    Omul de stiinta spune ca testele de laborator de pe rocile cazute pe Pamant indica faptul ca exista viata pe alte planete si ca aceasta descoperire ne-ar putea ajuta sa gasim explicatii pentru inceputurile vietii.

    Acesta a studiat timp de zece ani meteoritii care au cazut in diferite locuri ale planetei noastre. Hoover a povestit ca a descoperit meteoriti deosebiti in Antarctica, Siberia si Alaska.

    Acest savant a transat mai intai fragmente din mai multe tipuri de meteoriti, numite chondrite carbonatice, susceptibile de a contine apa si materii organice, pe care le-a analizat apoi la microscop.

    Cercetatorul a descoperit organisme care semanau cu bacteriile si pe care le-a denumit "fosile autohtone", despre care afirma ca nu ar proveni din contaminarea probei , respective atunci cand meteoritul intra in atmosfera Terrei , ci direct din spatiu si din organismele vii continute in comete, meteoriti si alte corpuri ceresti.

    "Din teste trag concluzia ca viata nu se limiteaza doar la Terra. Aceste micro-organisme nu se aseamana cu nimic cu care as putea sa le identific. Si alti colegi mi-au dat dreptate in acest sens", a spus Hoover.

    Studiul efectuat de reprezentantul NASA vine in sprijinul teoriei numita panspermia potrivit careia viata este generata de meteoriti si asteroizi. Pamantul poate sa fi provenit de pe alte planete.

    autor: Daily Mail

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu