luni, 1 august 2011

Catastrofa terestra la orizont? Angajatii NASA au primit un ghid de supravietuire. VIDEO



Acum cateva zile NASA a trimis un mail, dar si un mesaj video, tuturor angajatilor in care le spune ca ar trebui sa fie pregatiti pentru o catastrofa terestra, atat ei cat si familiile lor.Pentru siguranta lor, oficialii Agentiei Spatiale Americane le-au pregatit si cateva ghiduri de supravietuire.

Mesajul nu precizeaza si despre ce catastrafa ar putea fi vorba. Sunt luate in calcul cutremure devastatoare, eruptii vulcanice, inundatii, alunecari de teren si incendii violente.

„NASA este o agentie federala responsabila de siguranta lumii intregi. Misiunea Agentiei este aceea de-a avea grija de oameni si tocmai de aceea a creat ghiduri care trebuie sa va pregateasca pe voi, dar si familiile voastre de o posibila catastrofa. Toti angajatii NASA sunt rugati sa citeasca aceste ghiduri. Trebuie sa inva-tati sa va protejati in caz de incendii, inundatii sau cutremure devastatoare”, suna o parte din mesajul NASA.

Mesajul șefului NASA poate fi interpretat drept un avertisment mascat privind un eveniment major pe cale de a avea loc.

După postarea clipului pe youtube mai multe persoane și-au exprimat opinia privind dezastrul la care se referă Bolden, opinii ce variază de la extratereștrii până la cometa Elenin.

Cometa Elenin, descoperita de astronomul rus Leonid Elenin, a starnit o adevarata isterie in mediul internautic. Mai multi pasionati incearca sa faca o legatura intre cometa descoperita in decembrie 2010, care se apropie de Pamant, si sfarsitul vieti pe planeta noastra.

Corpul cosmic descrie o orbita eliptica in jurul Soarelui, fiindu-i necesari 10.000 de ani pentru a o efectua.

Conform cercetatorilor, cometa cu o asemenea orbita nu ar trebui sa aiba o masa mica, cu toate ca NASA a anuntat ca masa acesteia este nula, nefiind o amenintare reala pentru Pamant, dupa cum scrie NASA

Cometa va fi la distanta minima de Pamant, 34.706.736 km, in data de 16 octombrie a acestui an. Spre exemplu, Luna se afla la o distanta de 384.390 km de Pamant. Unii cred ca aceasta apropiere ar putea avea consecinte nefaste pentru planeta noastra, pentru ca influenta cometei asupra Terrei ar putea produce inversarea polilor Pamantului.

In unele teorii apocaliptice deja se vorbeste ca in spatele cometei Elenin se ascunde o adevarata armata de nave extraterestre care in octombrie vor stabili primul contact cu umanitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu