luni, 1 august 2011

FRANCEZII S-AU MOBILIZAT DUPĂ AVERTISMENTELE NASA PRIVIND SFÂRȘITUL LUMII

Apocalipsa este subiectul tot mai discutat în ultimele zile! Franța este prima țară care a creat o comisie care va încerca să se clarifice în zvonurile care circulă în ultima vreme.

Sfârşitul lumii este de acum înainte oficial, pentru că de acest subiect se va ocupa chiar Misiunea Interministerială franceză, care monitorizează sectele şi minorităţile religioase.

Ziariştii de la Le Figaro scriu că autoritatea franceză a primit din partea unei secte un avertisment clar că 21 decembrie 2012 e ultima zi pe Pământ, transmite b1.ro.

Această profeţie a fost tratată pe larg, pe câteva sute de pagini, de unul dintre liderii sectei şi a ajuns chiar să fie citită şi de premierul francez, Francois Fillon.

Provenită se pare din calendarul Maya, profeţia care a făcut deja înconjurul planetei prevede un cataclism care va pune capăt vieţii omului pe Pământ, dar şi în afara acestuia, în caz că unii s-au gândit să se salveze cu o rachetă.

Autoritățile franceze s-au autosesizat după ce cu câteva zile în urmă NASA a publicat o notă internă către toți angajații în care îi atenționează cu privire la producerea iminentă a unei calamități apocaliptice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu